Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hraběnčiny řezy

6. 2. 2010
Hraběnčiny řezy   40 dkg hladké mouky, 3 vejce, 1 Hera, 1/2 prášku do pečiva,
                           150 dkg krupicového cukru, skořice, 10 jablek, ořechy

Ze žloutků, Hery, cukru, mouky a prášku do pečiva vypracujeme těsto. asi 1/3 těsta dáme do mrazáku. Zbylé těsto rozválíme na placku a přendáme na plech pokrytý pečícím papírem. Těsto posypeme nastrouhanými jablky, skořicí, ořechy a trochou cukru. Přidáme ušlehaný sníh. Na takto připravené řezy nastrouháme zbytek těsta z mrazáku a pečeme v předehřáté troubě do zlatova.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář