Okurková omáčka
8. 11. 2009
Okurková omáčka tato omáčka má stejný postup jako omáčka předešlá, tedy koprovka. Budeme do ní potřebovat kyselé okurky - asi 5 ks, které nastrouháme na hrubším struhadle nebo nakrájíme na malé kousky.
Nejdříve si připravíme jíšku, rozředíme vývarem nebo vodou, přidáme přecezené svařené koření, nastrouhané okurky a dále postupujeme jako u koprové omáčky. Pozor na přidání octa, nezapomeňte ho převařit. Před dokončením přidáme nakrájené hovězí maso, nejlepší přílohou je houskový knedlík.
Nejdříve si připravíme jíšku, rozředíme vývarem nebo vodou, přidáme přecezené svařené koření, nastrouhané okurky a dále postupujeme jako u koprové omáčky. Pozor na přidání octa, nezapomeňte ho převařit. Před dokončením přidáme nakrájené hovězí maso, nejlepší přílohou je houskový knedlík.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář