Vídeňský knedlík
7. 2. 2010
Vídeňský knedlík 8 rohlíků, 5 dkg másla, 4 dcl mléka, 2 vejce, sůl, 8 dkg hr. mouky
Rohlíky nakrájíme na kostičky, vlijeme rozpuštěné máslo, přidáme sůl a mléko s rozkvedlanými vejci. Necháme pořádně vsáknout, přidáme mouku a tvoříme kulaté knedlíky. Propracujeme, aby byly knedlíky pevné, vložíme do vařící vody na 10 - 15 minut. Uvařené knedlíky vyjmeme a překrojíme.
Rohlíky nakrájíme na kostičky, vlijeme rozpuštěné máslo, přidáme sůl a mléko s rozkvedlanými vejci. Necháme pořádně vsáknout, přidáme mouku a tvoříme kulaté knedlíky. Propracujeme, aby byly knedlíky pevné, vložíme do vařící vody na 10 - 15 minut. Uvařené knedlíky vyjmeme a překrojíme.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář