Jdi na obsah Jdi na menu
 


Celerová pomazánka, Křenové fazole

14. 3. 2010
Celerová pomazánka   30 dkg celeru, 30 dkg mrkve, sůl, pepř, majolka, citron


Celer a mrkev nastrouháme na jemném struhadle, zakápneme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a vmícháme majolku.


Křenové fazole
    15 dkg bílých fazolí, 10 dkg šunky, cibule, křen. majolka, pepř, sůl


Do uvařených vychladlých fazolí zamícháme na plátky nakrájenou šunku, na kostičky nakrájenou cibuli, čerstvý nastrouhaný křen nebo krenex, sůl, pepř a nakonec přidáme majolku. Necháme vychladit. Podáváme s pečivem.













 
 



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA