Celerová pomazánka, Křenové fazole
14. 3. 2010
Celerová pomazánka 30 dkg celeru, 30 dkg mrkve, sůl, pepř, majolka, citron
Celer a mrkev nastrouháme na jemném struhadle, zakápneme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a vmícháme majolku.
Křenové fazole 15 dkg bílých fazolí, 10 dkg šunky, cibule, křen. majolka, pepř, sůl
Do uvařených vychladlých fazolí zamícháme na plátky nakrájenou šunku, na kostičky nakrájenou cibuli, čerstvý nastrouhaný křen nebo krenex, sůl, pepř a nakonec přidáme majolku. Necháme vychladit. Podáváme s pečivem.
Celer a mrkev nastrouháme na jemném struhadle, zakápneme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a vmícháme majolku.
Křenové fazole 15 dkg bílých fazolí, 10 dkg šunky, cibule, křen. majolka, pepř, sůl
Do uvařených vychladlých fazolí zamícháme na plátky nakrájenou šunku, na kostičky nakrájenou cibuli, čerstvý nastrouhaný křen nebo krenex, sůl, pepř a nakonec přidáme majolku. Necháme vychladit. Podáváme s pečivem.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář