Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šopský salát, Tuňákový salát

23. 1. 2011

Šopský salát   6 rajčat, 2 menší cibule, 1 salátová okurka, sůl, pepř, olivový olej, 250 g balkánského sýra

 

Rajčata, cibuli a salátovou okurku nakrájíme na kostičky, přidáme sůl, pepř a zakápneme olivovým olejem. Můžeme přidat trochu čerstvé nebo sušené bazalky. Rozdělíme do misek a zasypeme strouhaným balkánským sýrem.

 

 

Tuňákový salát     1 konzerva tuňáka, ledový salát, 4 rajčata, cibule, salátová okurka, 2 vejce vařená natvrdo, plátkový sýr, sůl, pepř

 

Salát, rajčata, cibuli a salátovou okurku nakrájíme na kostičky. Přidáme sůl, pepř a promícháme. Na talíře dáme připravený salát, navrch přijde tuňák z konzervy. Talíře dozdobíme na kolečka nakrájeným vejcem a plátkovým sýrem.

 
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA