Vepřové maso se zeleninou, Přírodní řízky
Přírodní vepřové řízky maso naklepeme, osolíme, na okraji nařízneme, aby se maso nekroutilo. Můžeme okořenit podle vlastní chuti, kořenících směsí je nepřeberné množství. Maso potom na oleji zprudka opečeme po obou stranách. Opečené řízky vyjmeme, do oleje přidáme máslo a trochu hladké mouk, zalijeme vodou a povaříme.Šťávu nalijeme na řízky. Jako oblohu můžeme přidat tatarskou omáčku, hořčici, kečup, kolečka cibule. Vhodnou přílohou jsou vařené nebo opečené brambory nebo hranolky.
Komentáře
Přehled komentářů
Komentář sice není k tématu, ale nenašla jsem žádnou jinou rubriku, kde bych mohla napsat nějak=é komentáře "všeobecně"
Co mi ve vaší kuchařce trochu chybí, je něco podobného jako tento slovník pojmů http://clanky.vareni.cz/kucharsky-slovnik-nekterych-pojmu/
Prostě se učím vařit úplně sama. Bez mámy, bez babičky. Bydlím s tátou a zatím se živíme dokola tím samým. Těstoviny nebo ržže smíchaná s konzervou je asi naše nejlepší jídlo. já nejsem vůbec zběhlá a ráda bych připravila něco lepšího, ale občas mě v kuchařce překvapí výraz, který mi v tu chvíli zkazí chuť do jakéhokoliv učení... Jinak děkuji za tyto stránky.. Našla jsem je a budou se mi dost hodit.. Diky, díky, díky...
Základní rady
(E...., 14. 2. 2012 10:40)